Blackjack bez vkladu 2023

  1. Strategie Pro Hraní Blackjacku V Online Kasinu Za Skutečné Peníze V Roce 2023: Pokud je celkový počet hráčů vyšší, pak tato ruka vyhraje, pokud je nižší, pak tato ruka prohraje
  2. Jaký Vstupní Bonus Nabízejí Automaty Online V 2023 V České Republice - Měl ve své kariéře nějaké další hry, kde kvůli nedostatku příležitostí neskóroval
  3. Pravidla Prodejce Blackjacku V Online Kasinu Za Skutečné Peníze V Roce 2023: Co to bude znamenat pro již bojující kasina v Atlantic City, se teprve uvidí

Automaty paypal

Kasino Bonus 250 Kč Za Registraci
Pokud hledáte ty s nejlepšími hrami, velkorysé bonusy, a propagační akce, nehledejte nic jiného než náš seznam doporučených webů
Hry Kasinové Hry 2023
PokerStars poskytuje lepší třesk za vaše peníze než kterákoli jiná mezinárodní pokerová herna
Tato kategorie se skládá z mnoha druhů výherních automatů, jako jsou klasické sloty, Video automaty a jackpotové sloty

Hrajte hrací automaty bez stahování 2023

Hrajte Zdarma Sloty Bez Stahování 2023
Tlačítko In-Play je užitečné, pokud hledáte aktuální akci na sportovních událostech, které se právě dějí
Hrací Automaty Hrají Online Se Skutečnými Penězi 2023
Je to mírná nevýhoda platformy, ale existují i další bonusy, které to vynahrazují
Sloty Pro Hraní Zdarma Bez Stahování 2023

Email
kurovcova@akkurovcova.cz
Telefon
+420 724 230 052

Informace ke zpracování osobních dat


Já, JUDr. Radka Kurovcová, advokát se sídlem Msgr. Šrámka 1183/20, 741 01 Nový Jičín, IČ: 03535517, evidenční číslo ČAK: 15957, email: kurovcova@akkurovcova.cz, telefon: +420 724 230 052 (dále jen „advokát“), jsem advokátem poskytujícím právní poradenství v oblasti generální právní praxe. S tím je spojeno zpracovávání osobních údajů mých klientů. 

V rámci závazku advokáta k ochraně soukromí klientů jsem přijala taková opatření k ochraně osobních údajů, aby byly naplněny požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) i požadavky platných právních předpisů. 

Transparentnost a účel zpracování osobních údajů 


Vaše osobní údaje shromažďuji a zpracovávám pouze k účelům, které jsou nezbytné pro bezpečné, účinné a efektivní poskytování služeb advokáta a pro dodržování právních předpisů. Shromažďuji pouze takové osobní údaje, jejichž rozsah a druh je nezbytný k příslušným účelům a které nám poskytujete, když mě kontaktujete prostřednictvím e-mailu nebo jiného média, jako jsou například webové kontaktní formuláře. 

Zabezpečení Vašich osobních dat


Dbám na bezpečnost osobních dat, která mi předáváte. Přijala jsem proto vhodná technická a organizační opatření, abych Vaše data dostatečně chránila s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsem od Vás získala, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředávám je bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů.

Právo na informace


Vaším právem je požádat o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracovávám. Tyto informace Vám poskytnu zdarma ve lhůtě nejpozději 30 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 90 dnů. O prodloužení lhůty v mimořádných případech Vás budu včas informovat. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o Vás evidujeme, budu nejprve potřebovat ověřit, že jste skutečně osoba, které náleží tato informace. Ve Vaší žádosti je proto nutné uvést dostatečnou identifikaci Vaší osoby. V případě potřeby mám právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytnu osobní údaje, které zpracovávám k Vaší osobě. Mým právem pak je odůvodněně zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záložních systémů, archiválií apod.).

Právo na přenositelnost údajů


Máte právo získat osobní údaje, které o vás eviduji, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Na základě vaší žádosti mohou být tato data předána jinému správci.

Aktualizace údajů, právo na opravu


Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna příjmení či bydliště), budu ráda, když mě o tom informujete. Když budu mít Vaše osobní údáje aktuální, předejdeme společně případným omylům. Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, abych mohla řádně vykonávat svoji činnost Správce. S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás eviduji. Pokud zjistíte, že mnou evidované údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu.

Námitky


Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracovávám v souladu s platnou legislativou ČR a Unie, máte právo vznést námitku a já následně prověřím oprávněnost Vašeho požadavku. V okamžiku podání námitky, bude zpracování vašich osobních údajů omezeno, dokud nebude ověřeno, zda je námitka oprávněná. Informuji Vás, že Vaším právem je obrátit se také se svou námitkou proti zpracovávaným osobním údajům na příslušný dozorový úřad na Ochranu Osobních Údajů na adrese:
Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7

Právo na omezení zpracování


Máte právo na omezení zpracování vašich osobních údajů, v případě, že se domníváte, že takto evidované nejsou přesné, že je zpracovávám protiprávně a dále pokud se domníváte, že tyto údaje již nepotřebuji pro účely jejich zpracování.

Právo na výmaz


Pokud jste mi někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů, máte právo jej kdykoli odvolat a já údaje, které zpracovávám výhradně na základě Vašeho souhlasu, mám povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů.

Kam se můžete obrátit


Se svými dotazy na ochranu osobních údajů se můžete také obracet na email kurovcova@akkurovcova.cz nebo na sídlo naší společnosti:

JUDr. Radka Kurovcová, advokátka
Msgr. Šrámka 1183/20
741 01 Nový Jičín

Webové stránky – soubory protokolů


Pokud vstoupíte na mé webové stránky a prohlížíte si je, zpracovávám následující protokolové soubory, které se ukládají na můj server. Mezi informace, které se ukládají patří:
– Vaše IP Adresa
– Otevíraná stránka mého webu
– Kód odpovědi http
– Identifikace Vašeho prohlížeče

Tyto informace zpracováváme po dobu maximálně jednoho roku a pouze pro účely naší právní ochrany.

Soubory cookie


Když navštívíte naše webové stránky, jste informováni, že využívají technologie ke shromažďování a ukládání informací pomocí souborů cookie do Vašeho zařízení. Soubory cookie jsou malé textové soubory, které se nikam neodesílají, tyto soubory můžete z prohlížeče odstranit, nebo jejich využití zakázat úplně. Soubory cookie neshromažďují žádné Vaše osobní údaje, bez těchto souborů však není možné zajistit plnohodnotnou funkčnost webových stránek.

Analýza a statistiky


Webové stránky monitoruji a analyzuji pomocí analytických služeb. Žádné z údajů, které pomocí této služby analyzuji, nejsou Vašimi osobními údaji. Pomocí této služby zjišťuji návštěvnost a geografické údaje, informace o prohlížeči a operačního systému, ze kterého na mé webové stránky přistupujete. Všechny tyto informace, využívám pro marketingové účely, pro účely dalšího zlepšování webových stránek a obsahu a také pro účely právní ochrany.